Podignuta optužnica: Kuzmiću preti višegodišnja kazna zatvora!

Autor:

Sport

22.06.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene Zvezde Ognjen Kuzmić optužen je da je pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su, osim njega, teško povređene tri osobe, te mu zbog toga preti čak osam godina zatvora.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

Protiv Kuzmića je i zvanično podignuta optužnica, potvrdili su za "Srpskainfo" u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

- Podignuta je optužnica protiv Kuzmića zbog sumnje da je počinio krivično delo Ugrožavanje javnog saobraćaja, počinjeno na štetu B. I., M.M, i J. D., a optužnica je prosleđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjaluci- naveli su u tužilaštvu.

Nesreća se desila 14. jula prošle godine u pet časova, na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima. Kuzmić je u trenutku nesreće svoj skupocjeni terenac vozio čak 65 kilometara na čas iznad ograničenja, odnosno 125 kilometara na čas na putu gdje je dozvoljeno 60.

Tom prilikom je zadobio veoma teške povrede, kao i njegov suvozač i prijatelj Bogdan Ilić. Sa teškim povredama su prošli Marko Mijatović i poznati bokser iz Prijedora Dražan Janjanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading