Braun na izlaznim vratima: Obradović ima dva "pika" u rukavu!

Autor:

Sport

22.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju prva pojačanja za sledeću sezonu. Kevin Panter, Čarls Dženkins i Majkl Odžo su napustili Mali Kalemegdan, njihovim stopama najverovatnije će krenuti i Lorenco Braun, a trenutno se samo nagađa koji igrači bi mogli da stigu kao zamene.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Obradović

Sportski sektor navodno pregovara sa Nemanjom Nedovićem, govori se i o potencijalnim pojačanjima na poziciji centra, a Saša Obradović je čini se našao rešenje za poziciju plejmejkera.

Spekuliše se da je Obradovićeva želja je Pejton Siva, košarkaš Albe, koji bi trebalo da bude zamena za Brauna. Bivši igrač Detroita i Juvekazerte ove sezone u Evroligi imao je učinak od 9.3 poena i 5.2 asistencije po meču.

Druga varijanta je igrač, koji već ima iskustvo nastupa u ABA ligi i koji je ove sezone sarađivao sa Obradovićem u Monaku. U pitanju je Di Bost, igrač Budućnosti iz sezone 2012/13, koji je u međuvremenu nastupao između ostalog i za Žalgiris i Himki. Za Monako je u Evrokupu prosečno postizao 11.2 poena uz 4.3 asistencije.

Pored ove dvojice igrača još uvek kao pojačanje figuriše Kodi Miler-Mekintajer, kao i još jedan igrač Monaka Džej Džej O’Brajen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading