BOMBA: Jaka Blažič potpisao do 2022!

Autor:

Sport

19.06.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački reprezentativac Jaka Blažič produžio je ugovor sa Cedevita Olimpijom do leta 2022. godine. Tridesetogodišnjak se u julu 2019. vratio u klub u kome je afirmisao, a uprkos spekulacijama da bi možda mogao da se preseli u Crvenu zvezdu u petak je iz Ljubljane stigla potvrda da će ostati u Ljubljani.

RepublikaFoto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer
Jaka Blažič

Iskusni bek je prošle sezone u ABA ligi prosečno beležio 15.1 pon, 5.6 skokova i 2.7 asistencije po utakmici, dok je u Evrokupu imao učinak od 9.8 poena, 4 skoka i 2.4 asistencije.

- Drago mi je što sam uspeli da dogovorimo da produžimo saradnju. Pred nama je nova sezona koja donosi nove izazove i u koju ćemo ući sa renovinarim sastavom. Verujem da nas očekuje dobra sezona sa dobrim rezultatima - rekao je Jaka Blažič.

 

 

Slovenac je karijeru počeo u Triglavu, a igrao je još u Slovanu, Olimpiji, Crvenoj zvezdi, Baskoniji, Andori i Barseloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading