Dosije Janakopulos i druga "strana medalje": On je vrlo stidljiv i ćutljiv kada nije na utakmici!

Autor:

Sport

19.06.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Panatinaikosa, Rik Pitino, ispričao je interesantnu anegdotu u vezi sa vlasnikom "zelenih" iz Atine. Do nedavno, Amerikanac je bio trener grčkog velikana Panatinaikosa i ispričao je zanimljivu anegdotu o Dimitrisu Janakopulosu, vlasniku tima iz Atine.

RepublikaFoto: youtube.com/Big Thirteen
Dimitris Janakopulos

- Moja žena kaže da mi je košarka u krvi. Probudila me je na Božićno jutro i rekla da ne smem da idem u Grčku, a kada sam pitao zašto rekla je da upravo guglala i da je šokirana. Upitao sam što, a odgovorila je da je Janakopulos kažnjen sa 300 hiljada dolara. Posle utakmice je uleteo u svlačionicu i pretio sudijama, spominjao im je majke, ćerke i sestre. Rekao im je da neće iz Grčke živi izaći - počeo je priču Rik Pitino.

Ispričao je da Janakopulos ima kratak fitilj, ali da nije tako loš kako ljudi misle

 

 

- On je, zapravo, jako dobar tip. Vrlo je stidljiv i ćutljiv kada nije na utakmici, ali kada je na utakmici... Tada poludi. Pušio je pet kutija cigara dnevno, a on je u četrdesetim godinama. Stvarno je dobar čovek. On mnogo voli tim i gubi dosta novca zbog njih. Nas dvojica imamo odličan odnos i dan danas - istakao je čuveni trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading