Željko Obradović završio sa Fenerbahčeom!

Autor:

Sport

16.06.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je! Željko Obradović nije više trener Fenerbahčea, prenose neke stranice specijalizovane za košarku. Najtrofejniji trener Evrope je, navodno, odlučio da ne potpiše novi ugovor sa klubom kome je doneo najveći uspeh u istoriji - titulu prvaka Evrolige. Posle dvodnevnih pregovora sa vlasnikom i čelnim ljudima kluba oko produžetka saradnje, legendarni srpski stručnjak je doneo konačnu odluku da ne potpisuje novi ugovor i neće ostati u Istanbulu.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Dugo se već spekulisalo oko sudbine Željka Obradovića u turskom klubu još tokom sezone dok nije izbila pandemija koronavirusa, jer je Fener beležio neočekivano slabe rezultate u Evroligi, a onda nakon pandemije je jasno bilo da će u klubu biti manje finansijske mogućnosti nego prethodnih godina i brojni igrači su napustili ili će napustiti Istanbul.

S druge strane pak, poznati košarkaški novinar Emilijano Karčija javlja da je današnji sastanak završen, ali da nije ništa rešeno i da će novi biti održan u sredu.

Takođe, kako su javile "Novosti" Žoc smatra da je došlo vreme i za promenu, odnosno za novu energiju, te da je i pre sastanka bio rešen da ne potpisuje novi ugovor.

Šta je sledeći korak čoveka koji je devet puta do sada osvajao Evroligu videćemo u narednim nedeljama ili mesecima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading