Evroligaši složni: Moramo da zaštitimo integritet od Janakopulosovih kleveta

Autor:

Sport

13.06.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroligaši nisu zadovoljni odlukom Panatinaikosa da napusti elitno takmičenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Evroliga

Panatinaikos je uzburkao javnost kada je zatražio istupanje iz Evrolige.

Grčki velikan to može da uradi ukoliko mu ostatak timova sa A licencom dozvoli ili ukoliko uplati 10 miliona evra i tako kupi izlazak.

Prema pisanju Emilijana Karšije, čelnici tih Evroligaša nimalo nisu zadovoljni Panatinaikosovm odlukom i svih deset timova se oglasilo putem saopštenja.

- Timovi iz Evrolige bi voleli da Panatinaikos ostane u Evroligi, pošto je Panatinaikos bio deo ovog takmičenja punih 19 godina. Ipak, gospodin Janakopulos je izneo neproverene i veoma ozbiljne klevete i to ne može biti tolerisano. Timovi će uraditi sve što je neophodno da se zaštiti integritet i reputacija našeg kolektiva, kao i naše investicije i želimo da budemo sigurni da će svako od nas ispuniti svoje obaveze na koje se obećao kao deo ove grupe - stoji u saopštenju koje su potpisali:

Anadolu Efes, Armani Milano, CSKA Moskva, Barselona, Fenerbahče, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i Žalgiris Kaunas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading