Virtus pre Partizana u Evroligi!?

Autor:

Sport

12.06.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova neizvesnost u vezi sastava Evrolige za sledeću sezonu nastala je posle zahteva Panatinaikosa da se povuče iz ovog takmičenja i pređe u FIBA Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković i Miloš Teodosić

Odmah su počele nove spekulacije u vezi imena kluba koji će popuniti upražnjeno mesto, a najčešće se pominju italijanski Virtus i beogradski Partizan.

I dok se na ovim prostorima nadamo i drugom srpskom klubu u Evroligi, italijanski mediji imaju drugačije informacije koje, naravno, idu u prilog Virtusu.

Tamošnji ''Corriere di Bologna'' procenjuje da je Virtus u prednosti u odnosu na Partizan, jer je još ranije podneo zahtev za učešće u Evroligi.

- Virtus Bolonja je već podnela zahtev za prijem u Evroligu još pre mesec dana ako se ukaže mogućnost za to. Partizan je u međuvremenu takođe poslao zahtev, ali je u lošioj poziciji u odnosu na Virtus - ističe se u njihovom tekstu koji je danas preneo i ''Sportando''.

Ako je uopšte Partizan ''u lošijoj poziciji'', to svakako nije zbog rezultata iz prethodne sezone, tradicije ili broja navijača koji ima iza sebe. 

Virtusov adut svakako može da bude novac, kao i taj možda i ne toliko bitni detalj da je podneo zahtev pre Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading