(FOTO) Ponovo bez dlake na jeziku: "Firer" posle Noleta, udario po Divcu uz oštre pretnje!

Autor:

Sport

07.06.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svirepo ubijanje Afroamerikanca Džordža Flojda u bukvalnom smislu je zapalilo SAD, u kojim se održavaju protesti zbog ovog jezivog čina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Mnogo sportista širom sveta je osudilo ovaj zverski potez američkog policajca, a jedan od njih je bio i Vlade Divac ovog vikenda na ulicama Sakramenta.

Zbog ovakve reakcije legendarni košarkaš se našao na udaru Gorana Davidovića poznatijeg kao "Firer", lidera zabranjenog neonacističkog Nacionalnog stroja, koji je u više navrata izazivao versku, rasnu i nacionalnu mržnju (gle čuda...).

 

 

- Divac ruši Trampa sa braćom crncima i antifa. Iza njega parola Soroševe pobune, koju je i Nole širio. Neka se i to zapamti... - napisao je "Firer".

Pre nekoliko dana Novaka Đokovića je stavljao u kontekst sa "Kristalnom noći", praktično prethodnicom stravičnog zločina prema Jevrejima zvanog "Holokaust".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading