"Ne bih se vratio u Evropu ni za veće pare!"

Autor:

Sport

07.06.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Boban Marjanović je pričao o svojoj NBA karijeri kao i o svojoj epizodi u San Antonio Sparsima. On je priznao da ne razmišlja o povratku u Evropu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Boban Marjanović je NBA karijeru počeo u San Antonio Sparsima, ali je u toj franšizi proveo svega jednu sezonu. On je 2016. prešao u Detroit gde je zarađivao mnogo više novca.

- Tačno je da sam radije hteo da ostanem u Sparsima za tri miliona umesto 21 milion koliko su mi davali u Detroitu. Najvažniji razlog je što mi se dopadala situacija u Sparsima. Hteo sam da ostanem tu bez obzira na okolnosti. Novac mi nije najvažniji, počeo sam da igram košarku zato što sam uživao u njoj- rekao je Boban Marjanović dodavši da ga je Greg Popovič nagovorio da ode.

- Rekao mi je moraš da ideš, ti si košarkaš imaš porodicu i moraš da brineš o njoj. Rekao mi je mnogo dobrih reči, slao mi je poruke, zvao me je i pričali smo dosta. Nije on običan trener. Objasnio mi je da srce možda želi da ide u jednom rpavcu ali logika mora da radi nešto drugačije- rekao je Marjanović.

On je u podkastu pričao i o razlici između NBA i Evrolige, a kaže da ne bi došao u Evropu čak ni da dobija duplo veću zaradu.

- Ne znam iskreno. Verovatno bih izabrao NBA. Život je jednostavniji, manje treninga. Igrao sam u oba takmičenja, znam kako svaki tim putuje i šta se dešava. NBA je bolji izbor- rekao srpski as.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading