Kukoč: Ko je bio bolji - Dražen ili ja? Nemam pojma

Autor: Sport Klub/Republika

Sport

05.06.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumentarac "Poslednji ples" o generaciji Bulsa, čiji bitan član je bio Toni Kukoč, pokrenuo je u Hrvatskoj priču o tome ko je najveći hrvatski košarkaš svih vremena.

RepublikaFoto: youtube.com/Volim Hrvatsku
Toni Kukoč

Većina u tom izboru bira između Kukoča i Dražena Petrovića, nekadašnjeg Kukočevog saigrača iz reprezentacije, koji je na vrhuncu karijere poginuo 1993. godine u saobraćajnoj nesreći.

 - Ne znam ko je bolji, svako ima svoje razmišljanje - rekao je Kukoč u intervjuu za Sportklub.

Nedavno je u jednom izboru Petrović sa bodom više proglašen najboljim ispred Kukoča, a presudilo je što je Mirko Novosel, bivši trener Cibone i jugoslovenske reprezentacije, stavio Kukoča tek na četvrto mesto.

 - To je njegova odluka, ja sa tim nemam ništa. Ja bih najviše voleo da je Dražen tu sa nama pa da nas dvojica to komentarišemo između sebe. Šteta, tragedija se dogodila. Ko je bolji? Nemam pojma, neka te mudre glave odlučuju.

Kukoč još uvek nije izabran u Kuću slavnih.

 - Iskreno, ne zamaram se time previše. Mislim da sam došao u neke godine kad me malo toga može uzbuditi i razočarati, tako i to. To više nije moja stvar, mislim da sam ja svoje napravio u 20 godina karijere. Smatra li neko da treba da uđem u Kuću slavnih, super, ako ne, nikom ništa. Moja želja jeste da uđem u to društvo, ali čekao sam dosad, pa eto, mogu još malo pričekati. Stvarno nisam pametan kako to da prokomentarišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maxmen

06.06.2020 01:48

Drazen je najbolji igrac svog vremena,isto kao Korac svog vremena na prostorima Balkana a i Evrope.