Nije mogao da odoli: Mijailović propisno isprozivao Crvenu zvezdu - to je umetnost!

Autor:

Sport

05.06.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović prokomentarisao je "večitog" rivala Crvenu zvezdu tokom konferencije u "Štark" areni.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Odluka Evrolige da ostavi isti sastav za narednu sezonu, odnosno da Zvezda ostane u tom takmičenju i naredne sezone, pogodila je Partizan.

Crno-beli su se nadali da bi mogli da uđu u Evroligu kao tim koji je u završnici Evrokupa imao prednost domaćeg terena.

- Prekinuta je naša sezona iz snova je na način na koji je prekinuta. Bili smo izenađeni. Niko se tome nije nadao. Izgubili smo dosta. Sigurno najveći gubitnik u Evropi jeste Efes, samim tim i Partizan. Ne mogu da kažem da je sportska nepravda, već okolnosti. Ljudi su procenili da je tako najbolje i mi smo podržali takvu odluku- rekao je Mijailović.

Onda je "pecnuo" najvećeg rivala.

- Ne mogu da kažem da je za takvu odluku zaslužan menadžment, više je umetnost. Svakako čestitam Crvenoj zvezdom. Umetnost je igrati Evroligu bez osvojenog trofeja. Gradskom rivalu čestitam i želim mu puno srećem da ostvari bolje rezultate nego ove- zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading