Zvezda završila prvo pojačanje!

Autor:

Sport

03.06.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dobili su prvo pojačanje za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Prvo pojačanje crveno-beli su dobili u Luki Vudragoviću, talentovanom kadetu KK „Vizura“ koji se smatra jednim od najvećih talenata na našim prostorima u generaciji rođenoj 2004.godine.

Luka, koji je rođen 2. juna 2004. godine  je potpisao višegodišnji ugovor sa našim klubom. Uz pravilan razvoj i napredak koji se očekuje od Luke u sezonama koje dolaze, crveno-beli su dobili jednog od najperspektivnijih igrača u Srbiji koga karakteriše odličan šut spolja kao i dobar skok.

Luka, za koga su bili zainteresovani brojni klubovi, čak i oni iz inostranstva, je visok 197 centimetara, reprezentativac je Srbije za igrače do 16 godina, igra na poziciji beka šutera i prethodne sezone bio je najbolji igrač, svog, sada već bivšeg kluba, u svom starosnom uzrastu:

- Mnogo sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, mojim klubom za koji navijam i na čije sam utakmice dolazio od malena. Znam da to mnogi izjavljuju, ali imao sam potrebu da kažem to i kao navijač kluba za koji ću sada igrati. Prvo u mlađim selekcijama. Jasno je da moram da radim puno, da puno treniram, ne zapostavljajući školu koja mi je takođe vrlo važna. Sada je sve na meni - rekao je Luka Vudragović prilikom zvaničnog potpisa ugovora na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading