Sale Đorđević o radu sa Teodosićem: Često imamo sukobe, borimo se za isti cilj!

Autor:

Sport

03.06.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević ima veliko poverenje u Miloša Teodosića... Sada rade zajedno u Virtusu, a iskusni stručnjak otkrio je kako je raditi sa lucidnim igračem.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević i Miloš Tedosić

- Veoma sam želeo da on dođe zbog našeg odnosa kog smo imali šest godina. Dugo se znamo i zato sam ga stavio u centar našeg projekta i dao mu lidersko mesto. On je igrač koji daje mnogo i zato traži mnogo, posebno za sebe. Nekad se sukobljavamo jer obojica imamo jedan cilj, da pobedimo. Zato smo obojica spremni da stavimo ego sa strane, a to je najveći neprijatelj - rekao je Aleksandar Đorđević.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević i Miloš Tedosić

Nastavio je u istom ritmu.

- Mišljenja sam da možeš da imaš pobednički tim, ali nikad neće biti šampionski ako nema lidera. Moraš biti srećan da ga pronađeš i da on izabere tvoj projekat, da ti da iskustvo na terenu i svlačionici. Lider nije uvek spreman da bude to, potrebno je da je tu ceo tim, najvažnije je za one koji ne igraju da dobiju svoj važan trenutak i da znaju šta da rade. Zato je potrebno da svako bude gospodar svog okruženja. Međutim prvo moraš da imaš sreće sa liderom, da mu staviš do znanja da je lider i da mora da bude lider u svemu i da daje dobar primer - zaključio je bivši selektor reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading