(VIDEO) NBA šampion stavio Flojdovu ćerku na ramena i obećao da će odvesti do oltara: Devojčica je uzvikivala - tata je promenio svet!

Autor:

Sport

03.06.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji NBA igrač i šampion Stiven Džekson obećao je da će brinuti od ćerki svog nedavno ubijenog prijatelja Džordža Flojda. Mnoge stvari će joj nedostajati, ali ja ću biti tu za nju, poručio je Džekson.

RepublikaFoto: twitter.com/░ ░ CH A M E L E O N ░ ░
Ćerka Džordža Flojda na ramenima bivše NBA zvezde

Širom Amerike već danima održavaju se protesti nezadovoljnih građana nakon što je policajac u Mineapolisu ugušio afroamerikanca Džordža Flojda.

Jedan od prvih koji je reagovao na taj čin bio je nekadašnji NBA igrač Stiven Džekson.

 

 

On je od tog tragičnog događaja u stalnom kontaktu sa porodicom, a noćas je izjavio da će se prijaviti za starateljstvo nad Džordžovom šestogodišnjom ćerkom Đijanom.

- Mnoge stvari će joj nedostajati, ali ja ću biti tu za nju. Ja ću je odvesti do oltara kada bude došlo vreme udaju. Biću tu za Điđi! Flojd ne može, ali ja ću biti tu za nju. Ovde sam da bih se izborio za pravdu, pravdu za mog brata - rekao je Džekson na protestu u Mineapolisu.

 

 

On je otkrio da je Flojd, sa kojim se zna iz rodnog Teksasa, u Minesotu došao kako bi vozio kamione i time zaradio više novca za svoju porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading