Šakota je bivši, ljubimac "Delija" preuzima Zvezdu!

Autor:

Sport

28.05.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šakota po svemu sudeći neće biti trener Crvene zvezde naredne sezone. Kao glavni kandidat za njegovog zamenika spominje se ljubimac "Delija" Dejan Radonjić.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Košarkaši Crvene zvezde

Razlog za završetak saradnje Dragana Šakote i crveno-belih nije košarkaške prirode. Na Malom Kalemegdanu izuzetno su zadovoljni sa poslom koji je uradio, ali zdravstveni problemi zbog kojih Šakota ne može da putuje na gostovanja napravili su problem.

S druge strane, kako prenosi Hotsport, Radonjić je pred povratkom na Mali Kalemegdan. Tokom narednih dana trebalo bi sve da bude poznato.

Naravno, "delije" jedva čekaju povratak trofejnog trenera, nadaju se da će voditi ekipu u sledećoj sezoni u Evroligi i u novom pokušaju da se osvoji titula u ABA ligi.

Radonjić je bez angažmana otkad je otišao iz Bajerna početkom godine. Navijači bi ga rado ponovo videli pošto je sa Zvezdom 2016. godine stigao do četvrtfinala Evrolige, a sa crveno-belima je za četiri godine osvojio devet trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading