"Ovo nikome nisam ispričao - Ataman me je kaznio, a onda su me napali divlji psi!"

Autor:

Sport

28.05.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni sroski košarkaš Igor Rakočević ispričao je zanimljivu anegdotu iz vremena kada je igrao za turski Efes.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Rakočević

On je bio gost Evroliginog podkasta i otkrio kako je bežao od divljih pasa koji su ga napali dok je trčao kroz šumu jednog kišovitog jutra.

- Kada sam igrao za Efes nisam baš imao dobar odnos sa trenerom Erginom Atamanom. Jedno jutro me je poslao na trčanje u sedam, pa sam morao da se budim u pet kako bih otišao u šumu na trčanje.

Ataman je poslao kondicionog trenera koji me je odvezao, ali je problem bio što je kiša pljuštala. Trener mi je rekao da ne trčim jer je nemoguće, ali sam pokazao tu srpsku karakteristiku da posao moram da obavim i otišao da trčim. Bilo je hladno, blatnjavo i užasno.

Potom sam video desetak divljih pasa koji su krenuli ka meni čim sam ih i video i ukopao sam se u mestu ne znajući šta sledeće da uradim. Da li da se vratim nazad ili da samo nastavim? Nastavio sam ka njima da bi jedan od njih zalajao i onda su svi krenuli na mene. Počeo sam da trčim i popeo se na neku manju stenu kako bih im umakao i nastavio da trčim. Oni tuda nisu mogli da se popnu. Iskreno, sada mi je smešno, ali tada sam se prilično uplašio. Do sada je ovo znao jedino Boki Nahbar- rekao je Rakočević.

Pored Efesa, Rakočević je igrao za MInesotu, Tau Keramiku, Crvenu zvezdu, Budućnost...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading