Lilard: Neću da igram, ako nemamo šanse za plej-of!

Autor:

Sport

26.05.2020

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Portland Trejl-Blejzersa Demijan Lilard poručio je da će ponovo igrati samo ako njegov tim bude imao izgledne šanse da se plasira u plej-of.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demijan Lilard

Sezona u NBA prekinuta je tokom marta, kada je otkriveno da je Rudi Gober zaražen koronavirusom. Još se ne zna kada bi takmičenje moglo da bude nastavljeno i u kom formatu.

- Ako nam saopšte da će se odigrati samo još nekoliko utakmica do kraja prvog dela sezone, ako nas vrate da bismo igramo beznačajne mečeve, ako nas ostave bez šanse da se borimo za plej-of, biću uz svoj tim. Ali neću da igram. Kažem vam to odmah sada - rekao je Lilard.

- Ako po povratku ne budemo imali šansu da obezbedimo plej-of, ja ću trenirati, biću sa svojim timom. Ali sedeću na klupi tokom utakmica. 

Pre prekida takmičenja Portland je bio deveti na tabeli Zapadne konferencije sa 29 pobeda u 66 utakmica. U plej-of ide osam najboljih ekipa  iz obe konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading