Partizan šampion ABA lige? Sve zavisi od Čovića!

Autor:

Sport

26.05.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak ABA lige pod velikim je znakom pitanja posle odluke Đordija Bertomeu da se poništi sezona u Evroligi kao i Evrokupu, stoga učesnici elitnog takmičenja biće isti kao i ove godine. Predstavnik regionalne lige u Evroligi iduće sezone biće Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Čalović je pred sutrašnji sastanak čelnika klubova otkrio mogući epilog oko novog šampiona u slučaju da se sezona ne nastavi.

- Mi smo pripremili sve varijante igranja. Sada ćemo da vidimo hoćemo li uopšte da nastavimo. Mislim da ne bi trebalo da se forsira - izjavio je predsednik ABA lige Domagoj Čavlović, a prenosi hrvatski portal "Telesport".

O novom šampionu u slučaju prekida sezone u ABA ligi Čalović je rekao:

- Najverovatniji rasplet je kompromis prema kojem bi liga bila prekinuta, a Partizan, vodeći posle ligaškog dela sezone, bio proglašen prvakom. Međutim, ako čelnik Crvene zvezde Nebojša Čović ne ne bude voljan da ljutom rivalu prizna ni tu utešnu nagradu, onda bi moglo da se dogodi da se zbog njihovih večitih trzavica, ipak, odigra završnica ABA lige- zaključio je Čalović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading