Vesić: Beograd ponosan što je bio favorit za završnicu Evrolige

Autor:

Sport

25.05.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na to što je Evroliga donela odluku da se završnica ovog takmičenja ne odigra, Grad Beograd ponosan je što je, u konkurenciji mnogih evropskih prestonica, bio favorit za organizaciju završnice takmičenja, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić povodom odluke Evrolige da se završnica ovog takmičenja ne odigra.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

– Nakon što je doneta odluka da se završno takmičenje ne odigra, mogu slobodno da kažem da bi se u slučaju da je odlučeno suprotno, gotovo sigurno to dogodilo u Beogradu. Ponuda Beograda je bila najbolja, najkonkretnija i još jedan dokaz da u svakom trenutku možemo da organizujemo najveće sportske događaje. Zahvalan sam predsedniku Vučiću i premijerki Brnabić jer su svojim garancijama stali iza kandidature Beograda i učinili je najboljom – rekao je Vesić.

On je istakao žaljenje što se ovakav sportski događaj neće odigrati, ne samo u našem gradu već u Evropi.


– Beograd će već u septembru podneti zvaničnu kandidaturu za organizaciju finalnog turnira Evrolige u nekoj od narednih sezona. Siguran sam da ćemo narednih godina ponovo ugostiti najbolje košarkaše Evrope – poručio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading