Muta pred Lijetvos: MLAĐI DA SE KALE U EVROKUPU!

Sport

17.10.2017

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana pred sam start sezone oslobodio je tereta pravljenja rezultata u Evrokupu njegove igrače, a pred dolazak Lijetvos Ritasa u halu "Aleksandar Nikolić" u sredu izjavio je da će priliku više dobijati oni mlađi iz postave.

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Nikolić: Želimo pobedu, ali i da se mlađi igrači razigraju

Pred najavu duela protiv Ritasa, iskusni trener imao je samo reči hvale za narednog protivnika crno-belih.

- Radi se o iskusnoj ekipi. Oni su igrali s Žalgirisom na jednom loptu. Kao i Žalgiris i ovo je evoligaška ekipa. Iskusna su ekipa, ali mi smo se maksimalno spremali. Želimo da se pokažemo u što boljem svetlu. Imamo mladu ekipu za koju sam siguran da će pokazati svoj talenat. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu - rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan će u sredu u drugom kolu Grupe C Evrokupa dočekati Lijetuvos Ritas.

- Sutra će mlađi igrači dobiti šansu. Siguran sam da će dati sve od sebe da dobijemo sutrašnju utakmicu. Jedino neće biti Čakarevića u timu - rekao je Nikolić.

Popularni Muta je izjavio i da najnovije pojačanje Partizana, jamajkanski centar Samardo Samjuels neće biti u protokolu za duel Evrokupa protiv Lijetvosa.

- Nama svaki igrač znači. Radi se o jako dobrom igraču, iskusnom. Sigurno će nam značiti, pogotovo kada se mečevi budu odlučivali. Polako ćemo ga ubacivati u program, neće igrati sutra i u subotu. Videćemo dokle ćemo stići s njim - kazao je trener crno-belih.

Nikolić je naglasio da dolazak novog košarkaša ne menja ambicije kluba u ovoj sezoni, pošto se očekuje da ova godina bude iskorišćena za stabilizovanje kluba na svim nivoima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading