Abrines: Pošteno je, nama titula u ACB ligi, Efesu u Evroligi!

Autor:

Sport

24.05.2020

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Abrines kaže da bi radije želeo da se sezona otkaže i da se više ne igra i da se titule dodele ekipama koje su trenutno prve na tabelama.

RepublikaFoto: Starsport
Davidovac i Abrines

U ponedeljak 25. maja bi trebalo konačno da se zna šta će biti sa ostatkom sezone ovogodišnjeg izdanja Evrolige. Među timovima koji su bili žestoko zagrejani za aktuelnu sezonu je Barselona koja je vratila i neke NBA igrače kako bi osvojila Evroligu. Ekipi je odlično išlo i u tom i u domaćem takmičenju gde je Barsa bila prva na tabeli.

- Dao bih titulu Barseloni. Ne zato što smo prvi, očigledno da ako bi bio Real onda bi bilo fer da oni budu šampioni. Igrali smo šest meseci i bilo bi bacanje čitavog našeg rada u đubre ako ne bismo dobili titulu - kaže Aleks Abrines.

- Nemam problem, ako se Evroliga otkaže, onda bih dao titulu Efesu. Na kraju oni su ti koji su pokazali najviše i u najvećem delu sezone su bili najbolji.

Abrines daje i zanimljivo mišljenje o formatu Evrolige.

- Iskreno verujem da je lakše osvojiti Evroligu. U slučaju igranja ACB lige, najnormalnija stvar je da igraju Real i Barselona i pobediti Real u pet mečeva je veoma teško. Sa druge strane kada igraš Fajnal for dobiti jedan meč protiv Efesa ili Reala nije teško za mene - poručuje Aleks Abrines.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading