U Efesu svi negativni, Turci spremni za EL!

Autor:

Sport

24.05.2020

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski Anadolu Efes je u nedelju obavestio javnost da niko od igrača i članova stručnog štaba te ekipe nije pozitivan na koronavirus.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Detalj sa utakmice Efesa i Zvezde

Samo dan pred ključno glasanje o nastavku sezone u Evroligi, Anadolu Efes je izašao sa rezultatima testova na koronavirus. U saopštenju Efes poručuje da nema nijednog pozizivnog na koronu i da su zato svi igrači spremni da učestvuju u završnici Evrolige.

Efes je trenutno prvi na tabeli Evrolige, do kraja regularnog dela sezone ima još šest kola, i taj turski tim je igrao najbolju i najlepšu košarku ove sezone. S obzirom na to kakvu je povoljnu situaciju Efes ima o ove sezone negde je i logično da taj tim želi da se takmičenje završi.

Osim Efesa spekuliše se da završnicu žele još tri tima koja su imala odličnu formu, Real, Barselona i Makabi.

U ponedeljak 25. juna će evroligaši sa A licencom glasati o nastavku sezone. U slučaju da većina bude za nastavak takmičenja onda će se ono održati verovatno u jednom gradu i bez prisustva gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading