Džordan je mnoge razočarao: Izgovorio je dosta laži ali...

Autor:

Sport

23.05.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Džordan dobija brojne kritike nakon završetka dokumentarnog filma "Poslednji ples" posvećenog jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džordan

Razočarenje je veliko posebno među bivšim saigračima. Skoti Pipen smatra da je predstavljen na jako loš način, a Horas Grant i Kreg Hodžs tvrde da je dokumentarac ispunjen lažima.

Isto mišljenje ima i novinar Sem Smit, autor knjige 'Džordanova pravila', koja je tokom 90-ih izazvala pravi haos. Džordan je optužio Granta da je odavao tajne iz svlačionice Smitu, a u jednom delu Majkl tvrdi da je bio i primoran da se povuče iz košarke.

Smit tvrdi da je to laž i da ga niko nije naterao da ode:

 - To je apsolutna laž izrečena od strane Majkla. Nekoliko stvari sam u dokumentarcu video za koje znam da je izmislio, odnosno da je lagao. Nisu to velike stvari, ali to je kao na TV-u gledate film za koji piše da je baziran na istinitoj priči. To je bilo to, bazirano je na istinitoj priči - rekao je Smit.

Džordan je nakon svega definitivno mnogim ljudima pao u očima, posebno kod bivših saigrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading