Mišljenje Nemanje Nedovića: Imaćemo ili mesec dana loše košarke ili ono najbolje u 2020/2021!

Autor:

Sport

21.05.2020

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović, košarkaš Olimpije iz Milana, napisao je na zvaničnom Tviter nalogu svoj stav povodom eventualnog nastavka sezone 2019/2020.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nemanja Nedović

Evroliga će 24. maja doneti odluku o tome da li će se sezona nastaviti ili ne, a on je na Tviteru napisao šta misli o tome, ako odluka bude bila da se igra.

- Evo kako gledam na celu situaciju – ili ćemo imati mesec dana (verovatno) loše košarke i mnogo problema ili ćemo imati sezonu 2020/2021 u kojoj ćemo gledati najbolju košarku. To je samo moje mišljenje - napisao je Nemanja Nedović.

RepublikaFoto: Euroleague.net

Jedan od navijača mu je napisao da postoji rizik od eventualnog drugog talasa na jesen.

Na to mu je Nemanja Nedović odgovorio: - Jedva sam preživeo prvi talas, ne razmišljam o drugom (smeh). Molim na malo većem optimizmu - istakao je Srbin.

RepublikaFoto: Starsport

Košarkaš Olimpije iz Milana je odgovorio i na komentar navijača koji je napisao da samo želi da se vrati košarka, pa makar i da je na pionirskom nivou.

- Onda ste sebični. Nađe se lako druga zabava za jun i jul - napisao je 28-godišnji plejmejker.

Nemanja Nedović i Olimpija Milano sigurno neće igrati košarku ovog leta u Italiji jer je Palakanestro završen bez šampiona, a da li će u Evroligi nastupati videćemo za nekoliko dana kada odluka bude bila donesena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading