"Poslednji ples" je doslovno uništio Pipena: Legenda Bulsa je iznenađen i uvređen

Autor:

Sport

21.05.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poslednji ples", dokumentarni film o Majklu Džordanu i Čikago Bulsima, izazvao je veliku pažnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Skoti Pipen

U filmu koji je ispratio kompletnu karijeru njegovog letećeg visočanstva učestvovali su mnogi njegovi bivši saigrači, a među njima je bio i Skoti Pipen.

Međutim, nakon svega su mnogi ostali razočarani načinom na koji su prikazani u dokumentarcu, a američki mediji tvrde da je Pipen itekako ljut na Džordana zbog načina na koji je on prezentovan u filmu.

 - Džordan je priznao svoju veliku ljubav prema Pipenu. Označio ga je kao najboljeg saigrača i priznao je kako nikad ne bi dosegao svoj košarkaši zenit bez njega. Međutim, otkako se dokumentarac prikazuje Pipen je poprilično tih, a izvori bliski njemu kažu da je uvređen i razočaran načinom na koji je predstavljen u filmu - tvrdi Džeki MekMulan.

U dokumentarcu Pipen je u jednom delu prikazan kao čovek koji je namerno čekao početak sezone kako bi operisao povređenu nogu i Majkl ga je prozvao sebičnim.

Očigledno je to uvredilo Skotija koji prema tvrdnjama ESPN-a smatra da je prikazan kao sebičan i arogantan i narušeno je ionako slabo poverenje između nekada dvojice sjajnih košarkaša.

Pitanje je kakav će odnos nakon dokumentarca Majkl imati i sa ostalim saigračima jer je retko ko od njih prikazan u pozitivnom svetlu. Posebno se to odnosi na Horasa Granta koji je prikazan kao krtica u svlačionici koji je odavao tajne medijima.

Pipen je u karijeri ubacivao 16.1 poen po meču, a većinu svoje bogate karijere krunisane sa šest prstenova proveo je u dresu Bulsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading