(VIDEO) Obradović se opustio i zapevao pesmu koju obožavaju navijači crno - bele boje

Autor:

Sport

20.05.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaški trener Željko Obradović poznat je kao čovek koji voli muziku, piće i društvo, a pauzu nastalu zbog pandemije koronavirusa provodi u rodnom Čačku sa prijateljima u čijem društvu mu je vrlo lepo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Željko Obradović

Pre nekoliko dana, trener Fenerbahčea, dobio je svoj kutak u svom gradu na Moravi. Otvoren je kafić koji nosi naziv „Žoc”, ali to nije sve. U čast najtrofejnijeg trenera Evrope napravljeno je i pivo koje nosi njegovo ime.

Na instagram profilu Vladana Tegeltije, novinara koji prati dešavanja u KK Partizan, objavljen je i snimak koji je razgalio sve navijače crno-belih.

Na njemu se vidi kako uz muziku Željko Obradović i njegov pomoćnik u Fenerbahčeu Vlada Androić pevaju „Da volim crno-bele ponosno kažem svima”.

Inače, turska liga je prekinuta zbog pandemije virusa korona i neće se nastavljati, pa Obradović u Srbiji čeka odluku Evrolige, da li će se ovo evropsko takmičenje nastaviti ili ne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad Željko i Androić zapevaju kod Biske u kafeu " Žoc" - Čačak. #KKPartizan #grobari

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on May 19, 2020 at 2:34am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading