Košarkašima španskih timova se ne nastavlja ACB liga!

Autor:

Sport

18.05.2020

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U anonimnoj anketi koju je sprovela Asocijacija profesionalnih igrača Španije (ABP) dve trećine košarkaša ne želi da se ACB liga nastavi.

RepublikaFoto: Starsport
Rudi Fernandez

Ekipe koje su se takmičile u Endesi, postigle su dogovor da se sezona završi finalnim turnirom na kome će učestvovati 12 najboljih timova na tabeli.

Ipak, anonimna anketa pokazala je da igrači nisu za nastavak takmičenja. Čak dve trećine od ispitanih 157 košarkaša, bila je protiv.

Kako se navodi, u anketi su učestvovali igrači 12 klubova koji treba da se takmiče na završnom turniru. A najveći procenat negativnih odgovora dali su oni čiji se timovi takmiče u Evroligi.

Po 16 košarkaša Baarselone i Baskonije glasalo je sa 'NE', kao i 14 igrača Real Madrida. Dva prvotimca 'kraljevskog kluba' odgovorila su sa 'DA'. S druge strane, svih 10 igrača Saragose bilo je za nastavak sezone.

Čelni ljudi lige će do kraja maja doneti odluku da li će se igrati ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading