Kome će biti potrebna ova košarka i ovo takmičenje?

Autor:

Sport

18.05.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak su odradili prvi trening u dvorani "Aleksandar Nikolić" posle dva meseca pauze. Poslednji put crveno-beli su na parketu bili 11. marta, pred put u Madrid na meč sa madridskim Realom u okviru Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Trener regionalnog šampiona Dragan Šakota kaže da ekipa trenira kao da će nastavka sezone biti.

- U fazi smo kada još ne znamo šta će biti sa sezonom, razmišljamo kao da ćemo sigurno igrati dalje, tako i treniramo. Kako će izgledati proces uklapanja igrača koji nam nedostaju, to je već problem za sebe. To su objektivni problemi koji će koštati sve, od pripremanja tima, ulaska u formu, spremanja taktike. Koliko god da radimo, ništa neće biti kao pre- rekao je Šakota i dodao:

- Imamo iskrenu želju da se vrati sve u normalu, da smo zdravi, da igramo i bavimo se onim što volimo. Ali, to je samo naša želja, realnost je drugačija. Kome će biti potrebna ova košarka i ovo takmičenje. Da li je to zbog neke suve istorije ili želje da se nađe u nekom određenom takmičenju?- upitao je Šakota.

Crvenoj zvezdi trenutno nedostaju Lorenzo Braun, Bili Beron, Kevin Panter, Džejms Gist, Kalin Lukas i Stratos Perperoglu.

Evroliga odluku donosi 24. maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading