Rašon Tomas: Gladni smo igre, cilj ostaje isti, i dalje želimo trofeje!

Autor: Republika

Sport

16.05.2020

05:31

Rašon Tomas jedini je stranac iz tabora Partizana koji je ostao u Beogradu tokom pandemije koronavirusa.

Starsport
Rašon Tomas

Košarkaš crno-belih konstantno je dva meseca boravio u prestonici Srbije i, kako kaže, ta odluka bila je za njega prilično laka.

- Volim Beograd. Zabavan grad. Zaista kul mesto. Svi me pitaju to pitanje, kao da je toliko bizarno što sam odlučio da ostanem. Osećam se prijatno ovde. Nije to bila velika odluka za mene. Znam da je ova pandemija pogodila mnoga domaćinstva, ali održavam komunikaciju redovno sa svojom porodicom. Svi su u redu. Mislio sam da će zbog ove moje odluke biti lakše svima - rekao je Rašon Tomas na prvom treningu koji je vodio Andrea Trinkijeri.

 

- Veoma sam izbuđen. Znam da je bilo prioriteta u odnosu na košarku u prethodnim mesecima. Dobro je ovo došlo i za naša tela, da se svi malo odmorimo. Ali sa druge strane, kod svih nas je prisutna 'glad' za igrom. Ne sumnjam da smo svi želeli od prvog dana karantina samo da se vratimo na teren. Zato je početak treninga blagoslov za sve nas - iskren je Amerikanac.

Izneo je svoja očekivanja kako bi mogla da se završi prekinuta sezona

- Bez obzira šta se dešava, cilj nam je isti. I dalje želimo titule. Posvećeni smo osvajanju titula. Zaustavljeni smo onda kada smo bili na vrhuncu. Uradićemo sve što je do nas da stvari nastave u tom pravcu. Trenutno, za nas je najbitnije da se dobro pripremimo - istakao je 25-godišnjak rođen u Oklahomi.

Društvenim mrežama širi se snimak na kom navodno prijavljuješ policiji decu koja su se nakon početka policijskog časa u 17 časova igrala u tvom komšiluku. Da li je to šala ili stvarno to učinio?

- Naravno da ne. To je bila samo šala. Video sam ih napolju posle pet, a baš tih dana sam od tim menadžera dobijao gomilu poruka 'moraš da ostaneš kod kuće, moraš da ostaneš kod kuće'. Kada sam video da su oni napolju i da se zabavljaju.... Čoveče... Ali naravno, sve je bila šala. Ne bih nikada prijavio decu zbog toga što se zabavljaju - zaključio je Rašon Tomas.

Komentari (0)

Loading