DODIK OGORČEN NA SLAVNOG TRENERA: Duleta Vujoševića sam diskvalifikovao za ceo život

Autor: Večernje novosti

Sport

16.10.2017

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je razočan izjavom legendarnog trenera Partizana Duška Vujoševića da su Srbi krivi za rat u BiH.

 

RepublikaFoto: Starsport
Vujošević je trenutno selektor BiH

Vujošević je trenutno selektor BiH, a nedavno je svojim izjavama uzburkao strasti na prostoru bivše zajedničke države.

 - Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija. Nešto veću od ostalih - rekao je nedavno Vujošević.

Dodik kaže da ga je ta izjava bivšeg trenera Partizana razočarala.

- Razočarao me tom izjavom i ljudski, ali i na svaki drugi način. Ako je ikada trebalo da se prestane da se bavi košarkom, to je sad. Ne želim mu ništa loše, ali zašto je, da bi održao svoju bednu i podaničku poziciju u Sarajevu, kazao tako nešto? Nakon te izjave za mene je diskvalifikovan za ceo život - rekao je Dodik u intervjuu za Novosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading