"Većina klubova ABA lige želi da se sezona završi"!

Autor:

Sport

13.05.2020

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva meseca košarkaši Partizana su počeli sa treninzima.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Ukupno 11 igrača najavilo je postepeni povratak radu, ali bez trenera Andree Trinkijerija i njegovog pomoćnika Vlade Šćepanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri i Vlado Šćepanović

- Želja kluba je da se nakon svih zakonskih procedura koje se tiču preventivnih mera, prvi tim i stručni štab kompletiraju i da što pre u kompletnom sastavu nastavimo sa pripremama za nastavak sezone. Svi prvotimci i članovi stručnog štaba su obavili neophodne testove i svi su bili negativni na koronavirus - rekao je Ostoja Mijailović.

- Očekujemo da se do kraja nedelje naš stručni štab kompletira, dok verujemo da ćemo do kraja iduće nedelje uspeti da vratimo i sve igrače iz inostranstva - istakao je prvi čovek crno-belih.

Izneo je i mišljenje o nastavku sezone.

- Kao što smo mnogo puta istakli do sada, prioritet za KK Partizan je završetak sezone na parketu, uz bezbednost svih učesnika na terenu i oko terena. Na prethodnom sastanku ABA j.t.d. lige, većina klubova se na isti način izjasnila i mi se spremamo za nastavak sezone. Istovremeno, čekamo i odluke Evrolige o nastavku Evrokupa i Evrolige. Zbog toga smo doneli odluku da što je pre moguće okupimo tim i nastavimo sa radom u punom kapacitetu - zaključio je predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading