Mijailović: Pokazali smo da smo spremni za Evroligu!

Autor:

Sport

10.05.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je za grčki "SDNA" da je taj klub spreman da zaigra u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Prvi čovek crno-belih smatra da je njegov klub već sada zaslužio učešće u najjačem evropskom takmičenju.

- Osvojili smo ABA Superkup, Kup Radivoja Koraća, lideri smo ABA lige i u Evrokupu smo obezbedili domaći teren do kraja. Tako da, teoretski, u ovom momentu smo iz sezone izvukli maksimum - rekao je Mijailović.

- Stalno idemo u smeru kao da ćemo opet igrati Evroligu. Možda smo sada još spremniji. Pokazalo se da je odlično bilo što smo igrali Evrokup ove sezone, odigrali smo neke velike mečeve protiv velikih protivnika i nadam se da ćemo dobiti priliku da završimo sezonu.

Trenutno je najveća nepoznanica šta će biti sa aktuelnom sezonom.

"- ma mnogo 'ako' u ovom pitanju, otvara mnoge teme. U ovom momentu cela Evroliga familija se nada da će se sezona završiti na terenu i to je jedino o čemu smo pričali. Šta će se desiti ako bi se sezona poništila, ko će igrati naredne koje takmičenje, u kom će to formatu biti... Zato moramo da ostavimo to "ako". Nema nikakvih rokova, ali uveren sam da smo sada spremni za Evroligu. Mislim da smo to čak i pokazali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading