U panici zbog korone, NBA zvezda se plaši povratku treninzima

Autor:

Sport

09.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Si Džej Mekalum nije previše oduševljen povodom povratka na treninge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari i Si Džej Mekalum

NBA liga je zaustavljena 11. marta zbog pandemije koronavirusa i nedavno je objavljeno da će se ekipe vratiti na treninge, što je dobra vest za početak.

Si Džej Mekalum iz redova Portland Trejl Blejzersa kaže da je zabrinut zbog povratka na treninge, ali da mu je drago da može da izabere da ne prisustvuje istim.

- Zabrinut sam kao i ostatak sveta, ali mi se dopada što postoji opcija da se odmah ne prisustvuje treninzima. Sviđa mi se što je Portland sve ozbiljno shvatio i što su preduzete sve mere bezbednosti i što čine sve u njihovoj moći da se ova situacija maksimalno olakša. Razumem sve ove mere predostrožnosti koje je liga preduzela, ali se u jednom momentu zamisliš – postoje dve opcije ili je bezbedno ili nije - kaže Si Džej Mekalum.

Podsetimo, Si Džej je u momentu snimanja podkasta sa saigračem Karmelom Entonijem saznao da će se NBA liga zaustaviti zbog pandemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading