Trinkijeri: Nisam siguran da možemo da nastavimo sezonu

Autor:

Sport

06.05.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u ponedeljak krenuo sa treninzima, ali bez Andree Trinkijerija i svih američkih igrača osim Rašona Tomasa koji je ostao u Beogradu tokom prethodne pauze.

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri

Trinkijeri je tokom iste pričao sa italijanskim novinarima o aktuelnoj situaciji, ali i o prošlim vremenima, pa je tako dobio pitanje vezano za Partizan od sajta Laprovinciadicomo.

Italijanski strateg je rekao da se trudi da se ne oseća razočarano, kao i da nije siguran da sezona može da se nastavi.

 - Trudim se da se ne žalim, činim sve da se ne osećam razočarano. Odlučio sam da ne želim da se osećam tako. Držali smo prvo mesto u oba takmičenja, ali u ovom momentu zdravlje je najvažnije. Razgovarati o sportu je trenutno beskorisna vežba, marginalna je to tema trenutno - rekao je Trinkijeri.

Čak iako su ABA liga i Evrokup trenutno prekinuti, nisu i definitivno završeni...

 - Sve ćemo bolje znati sredinom meseca. ABA bi trebalo da se ravna sa Evrokupom i Evroligom, ali nisam siguran da možemo da nastavimo. Čak i ako bi se to dogodilo, možda na jednom mestu, bilo bi čudno i apsolutno nova stvar. Bilo bi isto, naravno, za sve timove - rekao je Trinkijeri.

Upitan u čemu je tajna tako dobrih igara i rezultata crno-belih ove sezone, Trinkijeri je istakao voljni momenat, odnosno želju ekipe da ne izgubi.

 - Važni je reći da imamo grupu igrača koji su odradili temeljan posao otkako smo se okupili. Nismo najjači tim, nismo ni tim sa najvećim talentom, ali smo tim koji nikada ne odustaje i ne želi da izgubi. Na početku je bilo poteškoća, koje smo prevazišli radom. Imali smo 11 gostovanja na početku, potom se selili u Štark Arenu. Za prvu utakmicu protiv Uniksa u četvrtfinalu Evrokupa prodato je bilo već preko 20.000 karata - rekao je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading