Karmelo: Dotakao sam dno i bio emotivno razoren!

Autor:

Sport

05.05.2020

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karmelo Entoni, američki košarkaš, govorio je o teškim momentima u svojoj karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karmelo Entoni

Karmelo Entoni je u NBA ligu došao sa univerziteta Sirakjuz kao NCAA šampion i kao igrač koji može da pogodi veliki broj šuteva.

Igrao je za Denver, Njujork, Oklahomu i Hjuston, da bi potom proveo čitavu godinu bez kluba i onda postao član Portland Trejl Blejzersa.

Karmelo je govorio upravo o tom periodu kada nije imao angažman u NBA ligi.

- Dotakao sam samo dno. Emotivno sam bio razoren i morao sam da izgradim svoju ličnost od nule. Pred "dan za medije" sam trejdovan iz Oklahome, a tamo mi nije bilo loše samo jednostavno neke stvari nisu funkcionisale, da bih potom završio u Hjustonu i tamo odigrao samo devet utakmica. Tada sam po prvi put u igru ulazio s klupe i morao sam na to da se navikavam. Retko ko može da razume kroz šta sam psihički prolazio tada i koliko sam napredovao da bih bio ovde gde sam sada - rekao je Karmelo Entoni.

Entoni nikada nije uspeo da osvoji šampionski prsten u NBA ligi, a 2013. godine je dobio nagradu za najboljeg strelca, kada je prebačen na poziciju krilnog centra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading