Mornar u nezapamćenom naletu, još jedan potpis u Baru!

Autor:

Sport

02.05.2020

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Mornara iz Bara su ušli u željeni ritam, pa svakog dana objave novog igrača u sastavu tima za narednu sezonu i eventualnu završnicu tekuće, koju je prekinuo koronavirus.

RepublikaFoto: Starsport
Pavićevići spremaju strašan tim

Nakon Aleksandra Lazića (23, 203) koji je u utorak stavio paraf na dvogodišnji ugovor, a u Mornar stigao iz Primorske, ugovor na godinu dana je u sredu produžio Ajzeja Vajthed, naredne dve godine igrač Mornara biće i ubojiti košgeter Džejkob Pulen koji je ugovor poptisao u četvrtak, a na vernost Mornaru na još godinu dana obavezao se i Derek Nidam u petak.

Subota je rezervisana sa Seada Šehovića, momka koji je minulog leta iz Budućnosti stigao u Bar. Odlično bek, koji se dobro snalazi na poziji krila, a sasvim solidan je in a poziciji rezervnog pleja, stavio je paraf na dvogodišnji ugovor sa Mornarom.

U slučaju da čelnici ABA lige donesu odluku o nastavku takmičenja, Džejkob Pulen, Ajzeja Vajthed, Derek Nidam, Sead Šehović će biti klučni igrač u sastavu Barana, koji su najavili da će ugovor biti produžen i sa Antabijom Volerom, Urošem Lukovićem, Nemanjom Vranješom…

Prema informacijama koje stižu iz Bara, slaganje kockica za narednu sezonu se nastavlja, a istovremeno, Mornar je potpuno spreman za nastavak sezone, ukoliko čelnici ABA lige donesu takvu odluku. U trenutku prekida šampionata Mornar je bio na koti četiri, koja vodi u polufinale plej-ofa, a samim tim i Evrokup.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo, a da bi osigurali pomenuto mesto, izabranici Mihaila Pavićevića su trebali da pobede Megu u Beogradu. Čvrsto su držali i drže sudbinu u svojim rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading