Vreme je za pobedu: CRNO-BELI TRAŽE POPRAVNI U ZADRU!

Sport

14.10.2017

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizana je i u jačim sastavima imao problema na gostovanju u Zadru, a današnji duel na hrvatskom primorju dolazi u neugodnom momenntu po izabranike Miroslava Nikolića nakon teškog poraza od Albe u Evrokupu.

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Crno-beli žele pobedu u Zadru

Popularni Muta je svestan da njegova ekipa ne igra na nivou koji zahteva renome Partizana u regionalnim, ali i evropskim okvirima. Stoga je pobeda u Zadru gotovo obavezno za crno-bele večeras.

- Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba - rekao je Nikolić.

On je dodao da će teren u Zadru biti prilika za njegove mlade košarkaše da se iskale i steknu iskustvo.

- ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo - istakao je trener Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading