Ovo se odavno niko nije usudio da kaže: Velika obećanja stižu iz Bara - ma, kakva Zvezda i Partizan!

Autor:

Sport

01.05.2020

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljne najave stižu iz Bara od strane prvog čoveka Mornara Đorđija Pavićevića.

RepublikaFoto: Starsport
Mihailo i Đorđije Pavićević

Iako to mnogima zvuči čudno i previše optimistički, crnogorski tim najavljuje borbu za titulu u ABA ligi i plasman u Evroligu.

- Ako se sezona nastavi, ubeđen sam da će Mornar biti najopasniji u plej-ofu. Imaćemo sve igrače na spisku, a nisam siguran da će u takvoj situaciji biti Partizan i Crvena zvezda, dok Budućnost verovatno hoće. Ali, da ne virimo u tuđe dvorište- izjavio je Pavićević za podgoričke "Vijesti".

Mnogi timovi su pustili Amerikance da se vrate u SAD, dok se Mornar pojačava. Tako je, posle potpisa Aleksandra Lazića iz Primorske i Ajzee Vajtheda, ugovor produžio i Džejkob Pulen.

- Pulen je jedan od najboljih napadača u istoriji ABA lige, tu nema dileme. Sam je tražio ugovor na dve godine, a činjenica da mu je ovo prvi klub u kojem će biti preko sezone govori da se ovde oseća kao kod kuće. Pokazao je da je pravi profesionalac, nijedan trening nije propustio- rekao je prvi čovek Mornara.

RepublikaFoto: Mornar/MEDIA Pro
Derek Nidam

Alfa i omega Mornara najavljuje da ovo nije kraj vesti iz Bara.

- Posle telefonske sednice ABA lige sam rekao da ću do 10. maja da formiram ekipu za narednu sezonu, bez obzira na završnicu ove takmičarske godine. Kostur tima će činiti momci koji su tu bili u završnici sezone. Očekujem da u ovih dan-dva i Derik Nidam pošalje potpisan ugovor, a Sead Šehović će ga parafirati čim bude mogao kolima da dođe do Bara. Ostaju i Uroš Luković, Milko Bjelica, Radoje Vujošević, Nemanja Vranješ, Vukota Pavić i Marko Mugoša, koji od ranije imaju ugovore.

- Potpisali smo ugovor sa još jednim igračem iz ABA lige, ali ćemo to objaviti kada mu istekne sporazum sa sadašnjim klubom. Tražimo i jednu "četvorku" na "peticu", sličnog Mozliju iz Partizana- poručio je Đorđije Pavićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading