Trinkijerijeve reči će zagrejati srca "Grobara": Ja sam jedan jako ponosan trener Partizana!

Autor: Republika

Sport

30.04.2020

14:07

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nalazi se u Italiji, ali je poslao poruku ohrabrenja svim ljudima, i usput na zanimljiv način potvrdio da ne ide nigde iz tabora crno-belih.

Starsport
Andrea Trinkijeri

Italijanski stručnjak je iz svog doma u Kremoni za RTS opisao aktuelnu situaciju.

- Pandemija je promenila živote milionima ljudi. Ovo je nešto potpuno novo, moramo biti pametni, slušati lekare. Zaključan sam u stanu 40 dana, ovde je bilo jako teško. Kremona je udaljena 40 minuta od Milana, ima 70.000 stanovnika a bilo je skoro 1.000 mrtvih. Polako se poboljšava situacija, bolnice se prazne, što je bilo najvažnije. Lombardija je najveće žarište u Evropi, gusto je naseljena, ima 11 miliona stanovnika. Nema treninga, ali gledam naše utakmice. Uskoro će možda moći da se trenira napolju, pa razmišljamo o tome. Trudim se da svakog dana postavim neki cilj- rekao je Trinkijeri u razgovoru za RTS.

Prethodnih dana se pisalo da Trinkijeri ima klauzulu u ugovoru po kojoj može da napusti Partizan. Potom je usledio demant iz vrhuške crno-belih, a Italijan nije želeo da opširnije da priča o tome u ovom teškom trenutku.

– Ja sam trener Partizana, jako ponosan trener Partizana. Živim u sportu i živim za sport, ali u ovom trenutku je zdravlje na prvom mestu- dodao je trener Partizana.

Komentari (0)

Loading