Mornar završio veliko pojačanje!

Autor:

Sport

29.04.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mornar koristi pauzu zbog pandemije koronavirusa na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: Mornar/MEDIA PRO
Detalj sa meča Mornara i Cedevite Olimpije

Posle Aleksandra Lazića (23,203) koji je u utorak stavio paraf na dvogodišnji ugovor, a u Mornar stigao iz Primorske, ugovor na godinu dana je produžio i Ajzea Vajthed.

Eksplozivni plejmejker koji se jako dobro snalazi i na poziciji beka, stigao je u Mornar sredinom prošle sezone koja je prekinuta zbog koronavirusa i opravdao očekivanja stručnog štaba i čelnika kluba.

Vajthed koji ima i NBA iskustvo, s obzirom da je branio boje Bruklin Netsa, odigrao je tokom sezone koja je prekinuta samo četiri meča u ABA ligi i tri u FIBA Ligi šampiona, ali je prikazano bilo dovoljno da sebi obezbedi mesto u Mornaru i za narednu sezonu.

Naravno, u slučaju da čelnici ABA lige donesu odluku o nastavku takmičenja, Ajzeja Vajthed će biti jedan od klučnih igrača u sastavu Barana, koji su najavili da će ugovori biti produženi sa još trojicom Amerikanaca, Derekom Nidamom, Džejkobom Pulenom i Antabijom Volerom.

Prema informacijama koje stižu iz Bara, slaganje kockica za narednu sezonu se nastavlja, a istovremeno, Mornar je potpuno spreman za nastavak sezone, ukoliko čelnici ABA lige donesu takvu odluku.

Podsećanja radi, u trenutku prekida šampionata, Mornar je bio na koti četiri koja vodi u polufinale plej-ofa, a samim tim i Evrokup.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo, a da bi osigurali pomenuto mesto, izabranici Mihaila Pavićevića su trebali da pobede Megu u Beogradu. Čvrsto su držali i drže sudbinu u svojim rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.