Trio iz FMP-a stiže u Zvezdu?

Autor:

Sport

27.04.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška sezona 2019/2020 prekinuta je zbog pandemije koronavirusa, a kada i da li će biti nastavljena ostaje da se vidi.

RepublikaFoto: ABA liga/FMP
Simonović vs. Radanov

U Crvenoj zvezdi osluškuju vesti iz Evrolige i ABA lige, dok je FMP iz Železnika praktično završio sezonu, jer "panterima" ostaje da odigraju još zvanično samo jedan meč u regionalnom takmičenju, dok je gotovo izvesno da se Superliga Srbije neće igrati.

Klubovima takođe ostaje da razmišljaju i o narednoj sezoni. Prema saznanjima "Maxbet sporta" očekuje se da i tokom leta dođe do razmene igrača između ova dva kluba.

Prema prvim procenama na Mali Kalemegdan mogli bi da iz FMP-a stignu centar Stefan Đorđević, krilni centar Duop Rit, kao i bek Aleksa Radanov, koji je već nastupao za crveno-bele.

Moguć je odlazak velikog broja igrača iz Crvene zvezde, pogotovo u unutrašnjoj liniji, pa bi Đorđević i Rit mogli da budu jeftinija, ali adekvatna rešenja na tržištu.

Đorđević je u ABA ligi u proseku beležio 12.9 poena i 5.5 skokova po meču, a Australijanac je imao učinak od 11.7 poena i 4.65 skokova. Aleksa Radanov je prosečno postizao 11 poena, uz 2.5 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading