Džordan se oduvek plašio samo jednog čoveka

Autor:

Sport

26.04.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džordan je bio pun samopouzdanja, pa je osvojio i šest titula NBA lige i nema sumnje da je jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džordan

Džordan je od početka pokazao da je njegove košarkaške sposobnosti pratila hladnoća koja ga je činila strašnijim u očima protivnika, ali Lorens Tejlor je možda i jedini koga se Majkl istinski plašio.

Džordanov bivši saigrač Baz Piterson u jednom intervjuu otkrio je zašto se Majkl plašio upravo Lorensa, koji je studirao na istom Univerzitetu u Severnoj Karolini, ali je umesto košarke odabrao NFL i kasnije ispisao istoriju tog sporta.

 - Ne znam hoće li Majkl to priznati ili ne, ali kunem se da ga je bilo pomalo strah od Tejlora. I da, nije čak ni bio košarkaš. Lorens je bio fenomenalan sportista, brži od bilo koga, mogao je daleko da skoči, imao je velike ruke, bio je jak i pomalo lud. Majkl je verovatno mislio: Bolje je biti oprezan sa tim tipom. A Tejlor je uvek želeo da ga čuva.

Tejlor je tokom svoje NFL karijere osvojio je dva Super Boula, napravio 10 Pro Boulova, bio je imenovan tri puta za odbrambenog igrača. Osvojio je brojna priznanja, a karijeru je proveo u Njujork Giantsima, za koje je nastupao od 1981. do 1993. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading