(FOTO) To ŠTIMARA, KRALJU! Poznati srpski košarkaš donirao respiratore i testove

Autor:

Sport

26.04.2020

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaš, Vladimir Štimac poklonio je svojoj državi Srbiji 5 respiratora i 1.000 testova na Kovid-19.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljudina - Vladimir Štimac

I pored svega učinjenog što nam donosi uz uspehe kroz sport zajedno sa reprezentacijom, Vladimir Štimac je pokazao još jednom da je ljudina od čoveka. 

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić mu se zahvalio u to ime na svom fejsbuk profilu napisavši:

- Moj drug i zvezdaš Vladimir Štimac, čovek sa ogromnim srcem, kupio je u Kini pet respiratora i hiljadu testova na kovid 19 i poklonio ih svojoj Srbiji! Testovi su već poklonjeni institutu Batut, a respiratori su spakovani, pripremljeni za transport i u utorak će biti u Srbiji. Ponosam sam na Vladimira koji o tome ne želi da priča, ali zato ja smatram da javnost treba da zna za ovaj divan gest. Hvala Vladimire. Veliki sportista pokazao je koliko je veliki čovek i patriota! Ponosni smo svi na tebe - napisao je Goran Vesić na svom fejsbuk profilu 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bepa

26.04.2020 11:09

То је Штимац наш љубимац.

Rade

26.04.2020 11:25

Hvala Štimcu, našemu ljubimcu.