Tomić se nada povratku u tabor crveno-belih

Autor:

Sport

25.04.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Tomić, nekadašnji trener košarkaša Crvene zvezde, ne isključuje mogućnost da jednog dana postane šef stručnog štaba Olimpijakosa.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

On od oktobra prošle godine, kada je napustio beogradske crveno-bele, nema angažman.K aže da ponuda ima, ali da i dalje čeka onu pravu.

- U ovom momentu ništa ne funkcioniše i nema sporta. Klubovi još čekaju na odluku sa vrha, tržište je u kolapsu. Iskreno, mislio sam da ponude koje sam dobijao nisu dovoljno dobre i nisam želeo da uskačem u novi posao tek tako - rekao je Tomić.

Tomić kaže da među zainteresovanim klubovima nije bio Olimpijakos.

- Nisu me zvali ni ljudi iz Olimpijakosa, već sam imao pozive drugih klubova. Ali, ja sam odlučio da sačekam. Što se tiče mog povratka u Olimpijakos, to nije pitanje za mene, već za nekog drugog. Tu sam, znaju kakve emocije gajim prema Olimpijakosa - istakao je Tomić.

Za kraj, Tomić je prokomentarisao dokumentarac o Majklu Džordanu, protiv koga je igrao na utakmici "Mekdonalds opena".

- Dobar je, mnogo toga može da se nauči iz celog tog iskustva. Džordanov talenat treba da vidi svako - zaključio je Tomić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading