Marina Maljković u neverici: Korona nas je poremetila, mnoge devojke su najavile oproštaj

Autor:

Sport

25.04.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Maljković, selektorka košarkašica Srbije, kaže da su pandemija koronavirusa i odlaganje Olimpijskih igara najviše pogodili tu nacionalnu selekciju.

RepublikaFoto: Starsport
Marina Maljković

- Ovo nas je veoma poremetilo, pogotovo našu reprezentaciju. Mi smo pred početak epidemije, u februaru, uspeli da se kvalifikujemo na Olimpijske igre. Sa mnogo želje smo čekali Tokio - rekla je Maljković za Prvu televiziju.

Mnoge košarkašice su najavile oproštaj od reprezentacije i generalno od igranja košarke. Ako će nekoga pogoditi, pogodiće nas. Nije isto kada imate ekipu starijih košarkašica, na zalasku karijere nego sa mlađima.

Uprkos svim potencijalnim problemima koji bi mogli da se dogode zbog odlaganja Igara u Tokiju, Maljkovićeva se nada najboljem.

- Verujte mi, moguće je da neću moći da računam na pola tima. Sve vodeće košarkašice su najavile oproštaj. Mnogo su dale reprezentaciji, osvajale medalje, ali s obzirom na to kakvu ljubav imaju prema nacionalnom dresu nadam se da će da promene odluku, da će moći da pronađu klubove gde će moći da igraju naredne sezone i da će moći da sačekaju sledeće leto - zaključila je Maljkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading