Barselona neće igrati domaću ligu?

Autor:

Sport

24.04.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se termini nastavka sezona u Evroligi i ligi Endesa budu poklapali, Barselona će igrati samo elitno evropsko takmičenje, javljaju tamošnji mediji.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Barselone

Evroliga je objavila da bi sezona mogla da se završi u vidu finalnog turnira tokom jula meseca, a nedavno su i iz Endesa saopštili da planirani F12 turnir ne sme da traje duže od 31. jula.

Na taj način, lako bi moglo da dođe do preklapanja mečeva u dva takmičenja, i u tom slučaju ekipa Svetislava Pešića neće igrati domaći šampionat.

U ovom trenutku pitanje je i za kakav korak će se odlučiti preostali evroligaši iz Španije (Real, Baskonija i Valensija) i da li će i oni krenuti putem Katalonaca, ako bude pomenutog preklapanja.

Naravno, za početak je neophodno da nadležni u Španiji, jednoj od najugroženijih država, dozvole održavanje sportskih događaja u doglednoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading