Zmago Sagadin odgovorio Frimenu: Pojeo ga je noćni život u Beogradu, a ne ja!

Autor:

Sport

23.04.2020

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redži Frimen, nekadašnji američki košarkaš, optužio je Zmaga Sagadina da je zbog njega ostao vrlo kratko u Crvenoj zvezdi usput dodavši da je to najgori trener s kojim je sarađivao u karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Zmago Sagadin

Te reči su stigle i do legendarnog slovenačkog stručnjaka koji je u intervjuu za tamošnje medije rekao zašto u stvari Amerikanac nije uspeo na Malom Kalemegdanu, iako je doveden kao značajno pojačanje.

- Frimen? Izvanredan talenat. Pratio sam njegov put i bio u kontaktu sa njegovim agentom. Kada su ga ponudili Zvezdi, izrazio sam sumnju da je to pravi sistem za njega. Mislio sam da neće tolerisati petočasovnu dnevnu vežbu. I zapravo nije. To je bio razlog što je Zvezda raskinula ugovor sa njim - rekao je 67-godišnji stručnjak.

Slovenac kaže da je dobro procenio da američki košarkaš nije živeo dovoljno sportskim životom.

- Nije to mogao da podnese, čak ni njegov život nije bi dovoljno sportski. Konkretno, bilo je previše noćnog života. Jutarnji trening je ubica za nekoga ko nije spavao osam sati. Sistem ga je eliminisao, ne ja. Nikada nisam jurio igrače, ali sam svima pokazao granicu. Kod god je prešao istu, pao je u ponor. Bilo mi je žao Frimena, jer je bio veoma talentovan - zaključio je Zmago Sagadin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading