Ker besan zbog Hrvata: Kukoč je morao da bude na tom posteru!

Autor:

Sport

22.04.2020

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Čikago Bulsa Stiv Ker prokomentarisao je odluku da se Toni Kukoč izostavi sa postera za dokumentarni film "Poslednji ples".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiv Ker

Trener Golden Stejt Voriorsa stavljen je na poster, a prvobitno je na njemu bio Toni Kukoč.

Ker je prokomentarisao odluku autora filma o promeni postera i nije mu se svidela odluka.

- Malo me je sramota. Gledam vizuale i grafike za 'Poslednji ples' i svuda su Majkl, Skoti, Fil, Denis i ja. I razumem, razlog zašto sam ja među njima je jer sam uspešan kao trener Voriorsa i mnogi će me prepoznati, a mnogi neće prepoznati Rona Harpera, Tonija Kukoča ili Luka Longlija. Možda njihova lica ne znače mnogo mlađoj generaciji jer je to bilo pre 22 godine, ali Kukoč mora da bude na tom posteru jer je bio fantastičan igrač. Bio je visok, odličan i mogao je da uradi sve što poželi. Loptama je posluživao sve na terenu, pa mu je nadimak bio konobar. Bio bi jedna od najvećih zvezda da danas igra - rekao je Ker u podkastu ESPN.

- Zbog svega što je morao da prođe u NBA mu nazdravljam. Nije bilo lako evropskim igračima koji dolaze u NBA tada. Džordan i Pipen su ga konstatno pritiskali da ostane u Bulsima. Jednom su ga napali jer je bio uzdanica menadžera Džerija, sa kojim nisu bili u dobrim odnosima. On je samo hteo da igra košarku. Želim da svi znaju koliko je značio ekipi - rekao je trener Voriorsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading