Amerikanac ne podnosi Zvezdinog kapitena: Lazić je mnogo naporan, rekao sam mu da se opusti!

Autor:

Sport

21.04.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača u Evroligi Šejn Larkin je otkrio koji igrač mu najviše "smeta" na terenu, a srpskim ljubiteljima košarke je posebno interesantan njegov izbor.

RepublikaFoto: Starsport
Šejn Larkin vs. Branko Lazić

On je u intervjuu za košarkaški portal "Eurohoops" priznao da ga kapiten Zvezde Branko Lazić "nervira" više od bilo kog protivnika.

- Nije baš bio "treš-tok", ali je bio prilično naporan. Svaki put sam mu govorio da se opusti. Pričam o Branku Laziću. Ne poznajem ga lično, mislim da je privatno dobar dečko, ali tako sam se protiv njega osećao na terenu- odgovorio je as Anadolu Efesa.

Nije mogao tek teko da se odluči za igrača kog mu je bilo najteže da čuva, pa je ipak izdvojio dva imena.

- Mislim da je to Serhio Ljulj. Kada sam tek došao iz NBA lige, igrali smo sa Realom. Branio sam Ljulja, a on je sve pogađao. "Ma, šta je ovo?!", govorio sam sebi. Naš trener mi je rekao da pogađa sve i da moram da počnem sve da branim. Naučio sam lekciju tog dana. Zapravo, sada kada bolje razmislim, moram da promenim odgovor. Prvo bih na red stavio Vasilis Spanulisa. On je broj jedan- rekao je Amerikanac.

Kada je trebalo da odabere najbolju petorku Evrolige u nju je uvrstio sebe, ali i srpskog reprezentativca i saigrača iz Efesa, Vasilija Micića.

RepublikaFoto: Euroleague.net

- Da li mogu da uključim i sebe? Haha. Prvo onda pišem sebe. Kada bih morao da biram, stavio bih Majka Džejmsa, onda Vasu Micića, koji može da uradi sve na terenu, igra od keca do četvorke. Tu je i Vil Klajburn, potom Entoni Rendolf, kao i Brendon Dejvis.

Za najlepši momenat dosadašnje karijere, interesantno, nije izdvojio svoj potez, već koš Adrijana Moermana u plej-ofu protiv Barselone prošle sezone.

- Prošlosezonska plej-of serija sa Barselonom. Adrijan Moerman je pogodio onaj fantastičan šut u petoj utakmici, baš tada sam shvatio da idemo na Fajnal For. Taj momenat i osećaj je nešto najlepše u dosadašnjem delu moje karijere- istakao je sjajni plejmejker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading