"Mi smo najviše izgubili prekidom sezone!"

Autor: Republika

Sport

20.04.2020

16:45

Košarkaš Partizana Stefan Birčević rekao je da su prekidanjem takmičenja zbog pandemije koronavirusa najviše izgubili crno-beli.

Starsport
Košarkaši Partizana

- Ostaje veliki žal što je sezona prekinuta jer smo mi bili u usponu forme, igrali smo izvanredno, u svim takmičenjima smo bili prvi... Mislim da smo mi na najvećem gubitku što se sezona prekinula- rekao je Birčević za Arena sport.

- Imali smo šansu da pred domaćem publikom bukvalno osvojimo sve, imali smo prednost domaćeg terena u ABA ligi i u Evrokupu- dodao je on.

Starsport

Partizan je pre zaustavljanja takmičenja zbog pandemije korona virusa overio prvu poziciju u ABA ligi pred plej-of, dok je u Evrokupu čekao četvrfinale protiv Uniksa uz obezbedjenu prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.

- Ovo je sad već dug period bez košarke i svakako da je jako teško ponovo ući u formu. Mi igrači smo u svakodnevnoj komunikaciji, najbitnije je da smo svi zdravi i da se pridržavamo mera koje je Vlada donela i da slušamo šta pametniji i obrazovaniji kažu- rekao je Birčević koji dane karantina provodi u svom rodnom selu Šopić pored Lazarevca.

 

 

Komentari (0)

Loading